74396
Book
In basket
Na 250 stronach albumu Zasmakuj Opoczyńskie, czytelnicy znajdą aż kilkadziesiąt oryginalnych przepisów na wypieki, zakwasy, zupy, dania syte, a także ciasta, przetwory i nalewki. To obowiązkowa pozycja dla smakoszy i miłośników kuchni dawnej. Książka kucharska, jakiej do tej pory nie było. „Zasmakuj Opoczyńskie” została doceniona w międzynarodowym konkursie World Cookbook Fair – Gourmand International – Gourmand Awards 2023 w dwóch kategoriach. Trzecie miejsce w kategorii PEOPLE’S CUISINE (Kuchnia Ludowa) oraz czwarte miejsce w kategorii EASTERN EUROPE (Wschodnia Europa).
Availability:
Biblioteka Główna
There are copies available to loan: sygn. C Reg. (1 egz.)
Filia nr 1
There are copies available to loan: sygn. C Reg. (1 egz.)
Filia w Mroczkowie
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. C Reg. (1 egz.)
Filia w Ogonowicach
There are copies available to loan: sygn. C Reg. (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again